Hoppa till sidans innehåll

VGF Introkort


Introduktionskort 2022-2023

Genom en särskild överenskommelse i Västergötland bör spel medges vid högst ett tillfälle per år och klubb vid besök på klubbar anslutna till Västergötlands Golfförbund. 


Du skall i förväg kontakta den klubb du önskar besöka, för att ta reda på vilka regler som gäller för gästspel, och om du har möjlighet att få spela.

När du kommer till klubben kontaktar du personalen, presenterar dig med ditt golf-ID och skriver in dig i greenfeeboken.

Introduktionskortet är laddat i din profil i GIT.

Kortet är ett introduktionskort, som inom Västergötland används för att identifiera innehavaren som en god vän och viktig medarbetare i golfrörelsen.

Kortet gäller inte vid tävling

Kortet medför inga automatiska förmåner, det är upp till varje klubb att besluta om från fall till fall. Förbundet skulle dock uppskatta om kortets innehavare ges all tänkbar service vid besök på klubben.

Styrelsen Västergötlands GDF

 

VGF Introduktionskort finns i fyra olika utföranden.
När du söker i GIT på person står det antingen; 1. VGF Intro 2. VGF Intro klubb 3. VGF Intro DD 4. VGF Intro DM segrare

1. VGF Intro är ett förtjänstkort som erhålls vid tilldelande av VGF silver- och guldmärke. Här gäller spel på klubb inom Västergötland högst tre gånger per år. Gäller i minst 10 år.

2. VGF Intro klubb är ett introduktionskort som tilldelas upp till 15 personer i klubben. Här gäller spel på klubb inom Västergötland högst en gång per år. Gäller från 1 maj – 30 april.

3. VGF Intro DD är ett introduktionskort som tilldelas samtliga golfdomare. Här gäller spel på klubb inom Västergötland högst tre gånger per år. Gäller så länge domaruppdrag utövas.

4. VGF Intro DM segrare. Alla individuella DM-segrare erhåller ett VGF Introkort. Här gäller spel på klubb inom Västergötland högst en gång per år. Kortet gäller från 1 maj året efter tävlingen och ett år framåt.

 Introduktionskorten (pdf)

Uppdaterad: 29 APR 2018 19:06 Skribent: Kansliet
E-post: This is a mailto link

TILL VGF SERIESPEL!

VGF UNGDOM / ELIT

facebook-e1298647607468

VGF LADIES TOUR 

 

 

 LOGGA IN PÅ MIN GOLF

 

SENASTE NYTT PÅ GOLF.SE  SISU Idrottsutbildarna Västergötland


SPONSORER

New Wave Promotion

Postadress:
Västergötlands Golfförbund
Kryddvägen 11 B
541 39 Skövde

Kontakt:
Tel: 0735221319
E-post: This is a mailto link

Se all info